آنچه باید درباره خرید سدیم ساخارین بدانید,به احتمال زیاد قبلاً در مورد ساخارین شنیده اید یا از آن استفاده کرده اید. ساخارین نزدیک به 150 سال است که وجود دارد. علیرغم برخی اختلافات در دهه 1980، این شیرین کننده اکنون یک شیرین کننده با کالری صفر تایید شده است که 200 تا 700 برابر شیرین تر از شکر است.
ساخارین یکی از مقرون به صرفه ترین شیرین کننده های کم کالری موجود است. به عنوان یک جایگزین بدون کالری برای شکر در آشپزی محبوب است. همچنین به عنوان یک شیرین کننده در غذاهای فرآوری شده کم کالری مانند آب میوه، آب نبات، مربا، ژله و کلوچه استفاده می شود.
ساخارین با نام های تجاری مختلفی به فروش می رسد. دارای طعم متالیک مشخصی است که سازندگان سعی کرده اند آن را با:
کرم تارتار
طعم لیمو
پکتین
ریبونوکلئوتیدها
گلیسین
ریشه جنتی
شیرین کننده های مصنوعی – آسپارتام، سیکلامات
ساخارین درست پس از جنگ جهانی دوم به اوج محبوبیت رسید. تا اوایل دهه 1970 محبوبیت خود را حفظ کرد، زمانی که مطالعات روی موش های آزمایشگاهی این شیرین کننده را با نوعی سرطان مثانه مرتبط کرد.
حتی با وجود اینکه آزمایشهای بعدی نشان داد که ساخارین بر روی موشها اثر مشابهی ندارد، سازمان غذا و داروی آمریکا برای مدتی این شیرینکننده و تمام محصولات حاوی آن را ممنوع کرد.
با این حال، در سال 2000، برنامه ملی سم شناسی مؤسسه ملی بهداشت سرانجام تصمیم گرفت این ممنوعیت را لغو کند و برچسب هشدار را از تمام محصولات مبتنی بر ساخارین را برای همیشه حذف کند.
محققان هنوز به طور کامل اثرات سرطانزای ساخارین را رد نمیکنند. با این حال، برای اینکه اثرات مشابه موش های آزمایشگاهی را تجربه کنید، باید دوز بسیار بالایی مصرف کنید. شما باید هر روز حدود 800 نوشابه رژیمی شیرین با ساخارین بنوشید تا تأثیر منفی آن را ببینید.
در حال حاضر، FDA توصیه می کند که مصرف روزانه ساخارین کمتر از 2.3 میلی گرم در هر پوند از وزن بدن باشد.
کمک به کاهش وزن. استفاده از این شیرین کننده بدون کالری به جای شکر طبیعی ممکن است به جلوگیری از چاقی کمک کند. با خوردن غذاهایی با ساخارین کم کالری به جای غذاهای با قندهای پرکالری، می توانید تعداد کالری دریافتی خود را کنترل کنید.
مربوط:
خام در مقابل پخت: کدام یک برای میوه ها و سبزیجات شما بهتر است؟
پیشگیری از حفره. قند طبیعی یکی از مهم ترین علل مشکلات سلامت دهان و دندان است. هنگامی که در داخل دهان شما تجزیه می شود، باکتری های موجود در پلاک اسیدهایی را آزاد می کنند که به مینای دندان آسیب می زند.
از طرف دیگر، ساخارین در دهان تخمیر نمی شود. خوردن ساخارین به جای شکر می تواند به محافظت از دندان های شما در برابر پوسیدگی کمک کند، به شرطی که مراقب سایر مواد غذایی خود باشید و عادات بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید.
تنظیم احتمالی قند خون بدن انسان نمی تواند ساخارین را متابولیزه کند. بنابراین، قند خون شما پس از مصرف آن افزایش نمی یابد. این ویژگی باعث میشود ساخارین برای افراد مبتلا به دیابت ایدهآل به نظر برسد، اما تحقیقات در مورد اثرات واقعی ساخارین بر قند خون تاکنون شواهد قطعی ندارد.
عدم تعادل باکتری های روده یکی از معایب استفاده از ساخارین این است که برخی از مطالعات نشان می دهد که مقادیر زیاد ساخارین ممکن است بر تعادل باکتری ها در روده شما تأثیر منفی بگذارد. تغییرات میکروبی در روده ممکن است منجر به دیابت نوع 2، چاقی و در موارد نادر سرطان شود.
حدود 15 درصد از بچه های بالای 2 سال شیرین کننده های غیر مغذی از جمله ساخارین مصرف می کنند. علیرغم ارتباط منفی، اجازه دادن به کودکان برای خوردن شیرین کنندهای غیر مغذی با خطرات سلامتی مرتبط نیست. ساخارین حتی ممکن است همان فواید طولانی مدتی را در کودکان داشته باشد که در بزرگسالان دارد و به کنترل وزن بدن و سطح قند خون کمک می کند.
برخلاف شکر، به نظر نمی رسد سدیم ساخارین میل به غذاهای شیرین را افزایش دهد. اگرچه هنوز تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، اما به نظر نمیرسد شیرینکنندههای مصنوعی دوپامین، اندورفین و سایر مواد شیمیایی را که میتوانند باعث اعتیاد در کودکان شوند، به همان روشی که شکر سفره انجام میدهد، آزاد نمیکنند.
با این حال، همانطور که ممکن است در مورد سایر غذاها و افزودنی ها اتفاق بیفتد، خوردن ساخارین در اوایل زندگی می تواند مانع از تحمل خوراکی کودکان به آن شود. این می تواند منجر به افزایش خطر ابتلا به آلرژی به این شیرین کننده غیر مغذی شود.آنچه باید درباره خرید سدیم ساخارین بدانید.
در این مقاله به آنچه باید درباره خرید سدیم ساخارین بدانید پرداختیم.
سدیم ساخارین چیست؟ بین ساخارین، آسپارتام، سوکرالوز، استویا و سیکلاماتهایی که مدتها غیرقانونی بودند، به راحتی میتوان با همه شیرینکنندههای مصنوعی اشتباه گرفت. قضاوت در مورد اینکه کدام محصولات برای پخت بهتر هستند و کدام محصولات برای استفاده در میز بهترین هستند، بدون در نظر گرفتن نگرانی های ایمنی نسبی، به اندازه کافی گیج کننده […]
ساخارین – آیا این شیرین کننده خوب است یا بد؟ اکثر مقامات بهداشتی موافق هستند که ساخارین برای مصرف انسان بی خطر است. و جایگزینی شکر با شیرین کننده های مصنوعی مانند ساخارین ممکن است فوایدی برای کاهش وزن داشته باشد. ساخارین یکی از قدیمی ترین شیرین کننده های مصنوعی موجود در بازار است. در […]
مصرف روزانه شکر مردم از نیشکر، چغندر قند و سایر گیاهان استخراج می شود. مواد شیرین بیشتری در گیاه وجود دارد، استویای بومی آمریکای جنوبی 200 تا 300 برابر شیرین تر از ساکارز است. در صنایع غذایی اغلب از ساخارین سدیم شیرین کننده های سنتز استفاده می شود. هنگام استفاده در غذا، از آن برای […]
آبکار صنعت با هدف ارائه خدمات تخصصی از جمله تست آزمایشگاه و مشاوره در راه اندازی خطوط آبکاری و همچنین عرضه مستقیم کلیه مواد اولیه تخصصی صنعت آبکاری به صورت مایع و پودر با تیمی با تجربه و حرفه ای در سال 1402 تاسیس گردیده و می کوشد تا نسبت به رفع مشکلات در راه اندازی و تامین مواد اولیه گامی مثبت بردارد.
دیدگاهتان را بنویسید