تهران ، نارمک ، میدان نبوت ، ابتدای جانبازان شرقی ، پلاک 467 ، طبقه پنجم

سدیم ساخارین چیست؟

سدیم ساخارین چیست؟

سدیم ساخارین چیست؟ بین ساخارین، آسپارتام، سوکرالوز، استویا و سیکلامات‌هایی که مدت‌ها غیرقانونی بودند، به راحتی می‌توان با همه شیرین‌کننده‌های مصنوعی اشتباه گرفت. قضاوت در مورد اینکه کدام محصولات برای پخت بهتر هستند و کدام محصولات برای استفاده در میز بهترین هستند، بدون در نظر گرفتن نگرانی های ایمنی نسبی، به اندازه کافی گیج کننده است. ساخارین سدیم بیش از 100 سال در ایالات متحده استفاده تجاری داشته است.

آبکارصنعت از واردکنندگان سدیم ساخارین است جهت خرید این محصول با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

۰۹۱۲۹۶۱۹۸۳۰

علم شیمی

ساخارین سدیم شکل نمکی ساخارین است که یک شیرین کننده مصنوعی است. مانند بسیاری از نمک های دیگر، وقتی در آب حل می شود، به اجزای تشکیل دهنده خود تجزیه می شود. کلمات “سدیم ساخارین” و “ساخارین” به جای یکدیگر استفاده می شوند زیرا ساخارین جزء دارای طعم شیرین است. استفاده از هر دو نام ساده تر از نام شیمیایی واقعی است که 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one,1,1-dioxide است. این ماده شیمیایی دارای وزن مولکولی 241.19 است. ساخارین سدیم 300 برابر شکر قدرت شیرین کنندگی دارد. حجم دهنده های بی اثر معمولاً به محصولات تجاری اضافه می شوند تا استفاده از آنها آسان تر شود.

سدیم ساخارین چیست؟

سدیم ساخارین چیست؟

تاریخ(سدیم ساخارین چیست؟)

ساخارین سدیم برای اولین بار در سال 1878 ساخته شد. تولید در مقیاس بزرگ تقریباً بلافاصله شروع شد. در دهه 1970، مطالعات متناقض روی موش‌ها، احتمال سرطان‌زا بودن سدیم ساخارین را افزایش داد، به طوری که سازمان غذا و داروی ایالات متحده ملزم شد که محصولات ساخته شده با ساخارین دارای برچسب هشدار دهنده باشند. تحقیقات بعدی در پستانداران انسانی و غیر انسانی نشان داد که ساخارین برای مصرف انسان بی خطر است. به عنوان مثال، مقاله ای در ژانویه 1998 منتشر شده در “ژورنال برای موسسه ملی سرطان” نشان داد که پستاندارانی که از بدو تولد به صورت روزانه در معرض ساخارین قرار داشتند، هیچ عارضه جانبی نشان ندادند. این گزارش ها منجر به اعلام FDA در سال 2001 مبنی بر بی خطر بودن ساخارین شد.
استفاده می کند

علاوه بر بسته‌های کوچک موجود در ظروف روی میز رستوران، ساخارین سدیم معمولاً در کنسرو میوه‌ها، ژلاتین طعم‌دار، رویه‌های دسر، نوشابه‌های رژیمی، محصولات پخته شده، مربا، آدامس، آب نبات و سس‌های سالاد استفاده می‌شود. بر خلاف آسپارتام، ساخارین سدیم در حرارت پایدار است، بنابراین می توان از آن در پخت و پز و پخت بدون از دست دادن شیرینی استفاده کرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

درباره ما

آبکار صنعت با هدف ارائه خدمات تخصصی از جمله تست آزمایشگاه و مشاوره در راه اندازی خطوط آبکاری و همچنین عرضه مستقیم کلیه مواد اولیه تخصصی صنعت آبکاری به صورت مایع و پودر با تیمی با تجربه و حرفه ای در سال 1402 تاسیس گردیده و می کوشد تا نسبت به رفع مشکلات در راه اندازی و تامین مواد اولیه گامی مثبت بردارد.

شبکه های اجتماعی

© تمامی حقوق وبسایت برای شرکت ایمن صنعت سها محفوظ می باشد.