سدیم ساخارین چیست؟ بین ساخارین، آسپارتام، سوکرالوز، استویا و سیکلاماتهایی که مدتها غیرقانونی بودند، به راحتی میتوان با همه شیرینکنندههای مصنوعی اشتباه گرفت. قضاوت در مورد اینکه کدام محصولات برای پخت بهتر هستند و کدام محصولات برای استفاده در میز بهترین هستند، بدون در نظر گرفتن نگرانی های ایمنی نسبی، به اندازه کافی گیج کننده است. ساخارین سدیم بیش از 100 سال در ایالات متحده استفاده تجاری داشته است.
آبکارصنعت از واردکنندگان سدیم ساخارین است جهت خرید این محصول با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
ساخارین سدیم شکل نمکی ساخارین است که یک شیرین کننده مصنوعی است. مانند بسیاری از نمک های دیگر، وقتی در آب حل می شود، به اجزای تشکیل دهنده خود تجزیه می شود. کلمات “سدیم ساخارین” و “ساخارین” به جای یکدیگر استفاده می شوند زیرا ساخارین جزء دارای طعم شیرین است. استفاده از هر دو نام ساده تر از نام شیمیایی واقعی است که 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one,1,1-dioxide است. این ماده شیمیایی دارای وزن مولکولی 241.19 است. ساخارین سدیم 300 برابر شکر قدرت شیرین کنندگی دارد. حجم دهنده های بی اثر معمولاً به محصولات تجاری اضافه می شوند تا استفاده از آنها آسان تر شود.
ساخارین سدیم برای اولین بار در سال 1878 ساخته شد. تولید در مقیاس بزرگ تقریباً بلافاصله شروع شد. در دهه 1970، مطالعات متناقض روی موشها، احتمال سرطانزا بودن سدیم ساخارین را افزایش داد، به طوری که سازمان غذا و داروی ایالات متحده ملزم شد که محصولات ساخته شده با ساخارین دارای برچسب هشدار دهنده باشند. تحقیقات بعدی در پستانداران انسانی و غیر انسانی نشان داد که ساخارین برای مصرف انسان بی خطر است. به عنوان مثال، مقاله ای در ژانویه 1998 منتشر شده در “ژورنال برای موسسه ملی سرطان” نشان داد که پستاندارانی که از بدو تولد به صورت روزانه در معرض ساخارین قرار داشتند، هیچ عارضه جانبی نشان ندادند. این گزارش ها منجر به اعلام FDA در سال 2001 مبنی بر بی خطر بودن ساخارین شد.
استفاده می کند
علاوه بر بستههای کوچک موجود در ظروف روی میز رستوران، ساخارین سدیم معمولاً در کنسرو میوهها، ژلاتین طعمدار، رویههای دسر، نوشابههای رژیمی، محصولات پخته شده، مربا، آدامس، آب نبات و سسهای سالاد استفاده میشود. بر خلاف آسپارتام، ساخارین سدیم در حرارت پایدار است، بنابراین می توان از آن در پخت و پز و پخت بدون از دست دادن شیرینی استفاده کرد.
ساخارین – آیا این شیرین کننده خوب است یا بد؟ اکثر مقامات بهداشتی موافق هستند که ساخارین برای مصرف انسان بی خطر است. و جایگزینی شکر با شیرین کننده های مصنوعی مانند ساخارین ممکن است فوایدی برای کاهش وزن داشته باشد. ساخارین یکی از قدیمی ترین شیرین کننده های مصنوعی موجود در بازار است. در […]
آنچه باید درباره خرید سدیم ساخارین بدانید,به احتمال زیاد قبلاً در مورد ساخارین شنیده اید یا از آن استفاده کرده اید. ساخارین نزدیک به 150 سال است که وجود دارد. علیرغم برخی اختلافات در دهه 1980، این شیرین کننده اکنون یک شیرین کننده با کالری صفر تایید شده است که 200 تا 700 برابر شیرین […]
مصرف روزانه شکر مردم از نیشکر، چغندر قند و سایر گیاهان استخراج می شود. مواد شیرین بیشتری در گیاه وجود دارد، استویای بومی آمریکای جنوبی 200 تا 300 برابر شیرین تر از ساکارز است. در صنایع غذایی اغلب از ساخارین سدیم شیرین کننده های سنتز استفاده می شود. هنگام استفاده در غذا، از آن برای […]
آبکار صنعت با هدف ارائه خدمات تخصصی از جمله تست آزمایشگاه و مشاوره در راه اندازی خطوط آبکاری و همچنین عرضه مستقیم کلیه مواد اولیه تخصصی صنعت آبکاری به صورت مایع و پودر با تیمی با تجربه و حرفه ای در سال 1402 تاسیس گردیده و می کوشد تا نسبت به رفع مشکلات در راه اندازی و تامین مواد اولیه گامی مثبت بردارد.
دیدگاهتان را بنویسید