دامنه استفاده از ساخارین سدیم:امروزه، افراد بیشتری نیازهای بیشتری برای ایمنی مواد غذایی دارند. برای بسیاری از دسرها، علاوه بر طعم خوب، باید بی خطر نیز باشند. بسیاری از دسرها حاوی سدیم ساخارین در زندگی روزمره ما هستند.
سدیم ساخارین نمک سدیم ساخارین است که به صورت پودر سفید رنگ، بی بو یا کمی معطر، طعم شیرین و تلخ است. بسیاری از مردم نمی دانند محدوده استفاده از ساخارین سدیم چیست.
ساخارین سدیم قند نیست. ساخارین سدیم یک شیرین کننده مصنوعی است که معمولاً در صنایع غذایی استفاده می شود، یعنی یک افزودنی غذایی. ساخارین سدیم 300 تا 500 برابر شیرین تر از ساکارز است، اما در بدن تجزیه نمی شود و از طریق کلیه ها دفع می شود. هر ارزش غذایی
آ. جایگزین های شکر مواد شیمیایی مصنوعی خوراکی هستند که می توانند شیرینی را ایجاد کنند. برای بیماران دیابتی یا کسانی که نیاز به کاهش وزن دارند، جایگزین های شکر تقریباً ضروری است. به عنوان مثال آسپارتام را در نظر بگیرید، این ماده بسیار کم کالری و 200 برابر شیرین تر از همان مقدار ساکارز است.
ب ساخارین سدیم یک محصول مصنوعی شیمیایی آلی است. این یک افزودنی غذایی است تا یک غذا. هیچ ارزش غذایی برای بدن انسان ندارد به جز طعم شیرین. برعکس، هنگام خوردن ساخارین بیشتر، بر ترشح طبیعی آنزیم های گوارشی دستگاه گوارش تأثیر می گذارد، ظرفیت جذب روده کوچک را کاهش می دهد و اشتها را کاهش می دهد.
ج. از آنجایی که جایگزین های شکر بسیار شیرین تر از ساکارز هستند، اکثر جایگزین های شکر چندین برابر شیرین تر از شکر هستند. این جایگزین های قند به مقدار کمتری نیاز دارند تا همان میزان شیرینی را ارائه کنند. برخی از جایگزین های شکر کالری کمی دارند. برخی دیگر تقریبا هیچ کالری ندارند.
د جایگزین های شکر بدون افزودن کالری از شکر، شیرینی و طعم غذا را افزایش می دهند. برخلاف شکر باعث پوسیدگی دندان نمی شوند. اگر میخواهید کالریهایی را که میسوزانید کنترل کنید، جایگزینهای شکر نیز ممکن است کمک کنند.
1. به عنوان یک شیرین کننده، ساخارین سدیم به طور گسترده در مواد غذایی استفاده می شود، مانند نوشیدنی های عمومی، ژله، بستنی، خیار شور، میوه های شیرین، کیک، میوه های یخ زده، شکر پروتئین و غیره. غذا، غذای پخته و غذای ماکارونی.
2. صنعت آبکاری: ساخارین سدیم درجه آبکاری عمدتاً در آبکاری نیکل به عنوان روشن کننده استفاده می شود. افزودن مقدار کمی ساخارین سدیم می تواند روشنایی و نرمی نیکل آبکاری شده را بهبود بخشد. مقدار مصرف عمومی 0.1–0.3 گرم در لیتر معجون است.
3. افزودنی های خوراک: خوراک دام، خوراک آبزیان، خوراک ویتامین ها، شیرین کننده ها و غیره.
4. صنایع شیمیایی روزانه: خمیر دندان، دهان شویه، قطره چشم و غیره.
5. علاوه بر غذا، تا زمانی که فرآورده ها مانند خمیر دندان، بزاق و … خورده نمی شوند، همچنان بیشتر شیرین کننده ها از سدیم ساخارین به عنوان شیرین کننده استفاده می کنند، زیرا این موارد نیازی به خوردن ندارند.
ساخارین – آیا این شیرین کننده خوب است یا بد؟ اکثر مقامات بهداشتی موافق هستند که ساخارین برای مصرف انسان بی خطر است. و جایگزینی شکر با شیرین کننده های مصنوعی مانند ساخارین ممکن است فوایدی برای کاهش وزن داشته باشد. ساخارین یکی از قدیمی ترین شیرین کننده های مصنوعی موجود در بازار است. در […]
سدیم ساخارین کاربرد سدیم ساخارین :سدیم ساخارین یا ارتو سولفوبنزیمید سدیم با فرمول مولکولی C7H4NNaO3S شکل نمکی ساخارین، یک شیرین کننده مصنوعی است. به شکل بی آب و دی هیدراته موجود است. این یک پودر بی بو و سفید است. 300 تا 500 برابر شیرین تر از شکر (ساکارز) است. کاربرد عمده سدیم ساخارین در […]
این مطالعه به بررسی اثر افزودن ساخارین بر رسوبات نیکل می پردازد. پوشش زیرلایه های نیکل از طریق آبکاری انجام می شود. این روش شامل وات حمام، 0، ساخارین 1، 3 و 5 گرم در لیتر و چگالی جریان 6 A/dm2ldمی باشد. فرآیند آبکاری به مدت 20 دقیقه در 50 درجه سانتیگراد ,طول می کشد […]
آبکار صنعت با هدف ارائه خدمات تخصصی از جمله تست آزمایشگاه و مشاوره در راه اندازی خطوط آبکاری و همچنین عرضه مستقیم کلیه مواد اولیه تخصصی صنعت آبکاری به صورت مایع و پودر با تیمی با تجربه و حرفه ای در سال 1402 تاسیس گردیده و می کوشد تا نسبت به رفع مشکلات در راه اندازی و تامین مواد اولیه گامی مثبت بردارد.
دیدگاهتان را بنویسید